Wednesday, 23 March 2011

What We Did Last Summer @ Lulworth Cove


b14
Sambung Cerita berjalan kami.. yg ni hari yg sama pegi Durdle Door tu.. tp sampai2 tu kami pegi Lulworth Cove ni dulu.. pastu baru pegi Durdle Door tu.. Pemandangan Lulworth Cove dari atas bukit.. bukit yg ni tak tinggi sangat.. kira tak semput la.. ehehehe.. cantikkan.. ngan awan berkepul2.. langit membiru.. air laut yg nampak jernih dan biru.. sangat tenang melihatnya..

b6
Pemandangan dari dekat sikit.. Sangat unik bentuk keluk pantai tu.. bulat je.. panggil ape tu ek..??

b24
Dari atas bukit tu pon boleh nampak rock arch ni.. ada org main kayak lalu2 bawah batu tu.. nice sangat kan..   kalau dari tempat parking yg disediakan tu.. Lulworth Cove ni sebelah kiri.. n The Rock Arch Durdle Door yg aku cerita sebelum ni tu sebelah kanan.. cuma nak sampai Durdle Door tu kena bejalan jauh sikit.. so lebih baik pegi sana dulu baru ke cove ni.. kitaorg ni salah perkiraan..ehehe.. tapi nampak tak ada pagar kayu kat puncak tu.. berdiri kat situ boleh menikmati pemandangan yg lebih menakjubkan..

*klik la pics ceconet ni okay..! nnt die besor..

a16
Kali ni kitaorg turun kat cove tu.. main di gigian air pulak.. jernih kristal airnya kan.. masa ni air agak sejuk.. sbb da ujung2 summer.. tp klu geng2 scuba tu,scuba suit derang mmg jenis tebal tu.. so ok je..  

a15
air yg sangat jernih


a28
ni yaya yg comel.. permata hati Dr Aishah n Fadly.. pandai posing budak ni..


a31
me n anak2.. aku sangat suka gambar ni..

a21
with my anak bujang.. happy moment..

a19
Kenangan yg best bersama mereka.. ntah bila boleh jejak kaki lagi kat sini..



a4a4
From behind...................................

4 comments:

zu said...

speechless! gambar sangat shantek! T_T *nanges jap*

RuHiL said...

zu jgn la nanges..! terharu tau..! tape tgk puas2.. simpan impian tuk sampai sini.. ;)

MissB said...

Cantikkkkk..bestnyaaaaa :)

to Miss B said...

kan.. kan... cantik kan tempat tu..