Tuesday, 3 May 2011

Giant Lollipop

bf

Sapa terliur..? angkat tangan..! aku tujukan khas gambar ni untuk Umamah Kinah.. mak sedara budak2 ni.. sepupu hubby aku.. die minat sgt ngan lollipop besar ni.. so masa pegi vacation kat area liverpool ari aku beli la.. klu tak basi.. sampai la ke tangan beliau bila aku balik mesia nnt.. atau pon klu tak dimakan dek budak2 ni.. ahahaha..

lollipop ni bnyk jual area beach kat UK ni.. merata2.. satu lagi candy rock.. mmg tujuannya as suvinior.. klu kena tempat murah.. dapat la 89p satu or ada yg 3 btg £2.00 je.. yg daniell pegang tu £1.. yg tu besor sikit.. sayang nak makan.. sbb cantik.. heeeEeeee... anak2 aku mmg bekenan jugak ngan lollipop ni.. tapi napsu mata je.. tak terabih pon..

13

nampak tak lollipop yg cantik tu dah pecah.. aku mulanya saje nak amik gambar.. tapi dibuat pedang plak dek anak2 aku.. uhuhuw.. ingat mmg nak simpan je bwk balik nnt.. daniell pon siap ckp yg color blue tu nak bg kat akeef.. brother die katanya.. tu anak sedara aku tu.. cousins die la.. aku suruh diaorg abihkan je sudahnya.. mmg tak abih la.. tu pon aku tolong makan.. aku suka color ijau tu.. sedap jugak.. rasa mint sikit..

klu ada pegi beach lagi nak beli lagi lah.. ahahaha.. ummy pon napsu.. tingat dulu masa zaman remaja tingin nak beli lollipop camgini.. tp macam mahal kan... ada pon kat famous amos yg aku perasan.. lollipop ni tade la sedap sangat.. tp suka tengok.. heeEeeeeee..

5 comments:

missKinahwimpy said...

u make me kecur air liur la..hahaha

RuHiL said...

mamah;
tu mmg misskinahwimpy yg punya..! telan air liur je la dulu ye.. nnt klu jumpa lagi k ruhil beli lagi.. buat stock.. ahaha

Chybee said...

lolipop favourite chybee sebab sgt colourful. hari tu ada 1 tapi dh buat photoshoot n kne mkn. sedih :( teringin nk simpan buat kenangan

RuHiL said...

tp best jugak rasa lolipop tu.. dan yg paling best color die cantik..! tu rasa mcm nak beli lagi kan... heeeEeeeeeee....

LittlelfchOc said...

nak jugak.. huhu ... teliur sangat.. nmpak cam sedap n SWEET.. i like sweet.. hehe.. sye nak 2.. haha .. (asMah)