Sunday, 31 May 2009

Europe - 27 Apr - Antwerpen - Brussels - Day 3

IMG_9178_79_80

IMG_9425_5

IMG_9305

Perjalanan ari ni di teruskan.. sama cam smlm.. bangun pagi je, ujan masih renyai2.. tapi macam nak berenti.. tapi harapan masih tinggi untuk hari esok yg lebih cerah sepanjang hari.. so kitaorg jenjalan ke Antwerpen n Brussels.. kat Antwerpen kejap je.. pas pusing2 amik gambar g Brussels.. masa tu hari dah cerah.. tapi dah petang pon, da kul 4.. lama dalam kete je.. sbb dari satu tempat ke satu tempat tu dlm sejam lbh gak.. cover kat Atomium tapi tak masuk pun.. kitaorg masuk kat Mini Europe je.. mlm tu plak, geng bapak2 je yg jenjalan kat bandar Brussels.. Ibu2 n anak2 dah melepek kepenatan dalam kete.. huhu.. sampai apartment dekat kul 12 lebih gak.. terus tido sbb harapan yg menggunung untuk hari terakhir nak jalan kat Keukenhof.. moga mentari bersinar hari esok..






Saturday, 23 May 2009

Europe - 26 Apr - Amsterdam - Den Haag - Day 2

Bike

160

hdr1

kitaorg stay kat Einhoven sepanjang trip nih.. dapat apartment yg sangat best..! hari ke 2 ni plan nak g Keukenhof.. Tulip garden yg tercantik didunia tu.. tapi bgn2 pagi cam mendung je.. n mmg hujan pon, sampai tghari.. so tukar plan jenjalan Amsterdam dulu.. pusing2 n naik bot.. pusing ag.. sampai ptg.. ondaway balik singgah Den Haag.. nak cari KFC Halal yg telah dikabar2 kan itu.. dapt la makan KFC mlm tu.. setahun beb tak makan.. then balik apartment.. tido dengan kekenyangan KFC.. sambung esok plak jalan..