Sunday, 3 April 2011

Happy Mother's Day


IMG_2295


IMG_2298


IMG_2299


IMG_2307


Happy Mother's Day..! jgn tekejut.. ni to all mommies in UK.. klu mesia in May kan.. bley la sambut 2 kali ahaks..


Suka tau..! masa amik bdk2 balik school ari jumaat lepas.. Aishah ngan Daniell give suprise..! derang watkan ummy card.. sweeeet..! walaupon aishah mcm tak paham sgt.. tp die tetap bg kat ummy.. mcm daniell.. dari ari khamis ag da ckp ada wat card tuk ummy.. terharu..! bagus teacher derang ni.. mmg every year akan suh student die wat camni.. so bila mommies amik masa balik school tu.. dapat la masing2.. simple je.. tp touching tau..! cam daniell walaupon stakat tulis sikit je.. tp sweet sangat sbb die da pandai nak tulis camtu.. ummy love korang jugak.. muach...!

4 comments:

fabulousmommy said...

mmg nak nanges la kan kalau dapat something mcm ni from anak2...terharu!

MissB said...

Cantik sgt the 1st pic tuh. Sweet. Mesti terharukan? Bertuah you! Tak sabaq sungguh nak rasa that kind of moment :)

ummu said...

assalamualaikum ruhil
wah daniel,pasti hati kita bahagia kan ruhil,meski tulisan anak kita ringkas.ini menunjukkan anak kita sudah tahu menghargai insan yang disyangi.

RuHiL said...

to ummu, faboulousmommy n missB.. mmg terharu bila anak2 da pandai menghargai kita.. rasa hilang segala penat tu.. heeEeee