Saturday, 19 March 2011

How To Train Your Dragon@Cineworld

*klu gambar kecik yg tak berapa nak nampak tu klik la gambar tu utk penumbesaran

IMG_2018
 
apa kena mengena gambor ni ngan dragon.. ihihihi.. yg ni red velvet aku yg tak brape nak sedap.. sbb kesilapan aku sendirik.. aku wat semalam.. apa die.. biar la aku buat yg sedap dulu len kali.. baru aku citer.. tp aku suka color merah n love tu.. ahaks.. so sbg symbol kasih sayang hari ni outing bersama family ke cineworld untuk tgk wayang aku selit la gambor ni..

IMG_2034
 yg ni plak.. saje suka2..

IMG_2039
 
aku suka ayat kat atas tu ha.. sbnarnya kami tgk citer How to Train your Dragon.. mmg citer lama.. tp bila citer lama kat cinema ari sabtu ahad ada tiket harga 1 pound.. klu cineworld.. baby da la freeseat.. so kos tgk wayang kali ni.. 4 pound je.. ahaks.. suka kan..! bagi budak2 happy.. mak ngan bapak budak pon happy jugak.. hari lagi best sbb dapat panggung yg sangat la besar n tinggi.. sampai aku naik gayat plak nak naik tangga nak cari tmpat tengah ngan belakang la katakan.. org pon tak ramai sangat.. masa cuti sekolah ari tu bawak budak2 tgk kat meadowhall punya la penuh..! pastu meadowhall panggung die tak besar sangat.. tp ok la klu rega 1 pound for a ticket..

anak2 aku ni yg paling berbaloi bawak tgk wayang daniell la.. mmg khusyuk die tgk dari awal sampai abis.. stat umur die 3 taun lagi kami da bawak die mengenali dunia wayang ni.. heeEeeee.. sbb ummy ngan abah mmg kaki wayang.. tapi daniell mmg jenis suka tgk tv.. dari baby2 ag.. n masa tu aishah baru 1 taun lbh.. masa umur tu mmg kena hadang kaki la.. sbb aishah tak reti dok diam ag.. now aleeya pulak.. klu ikut masa aleeya blom setaun lagi senang.. sbb sumbat nenen je.. senyap la die.. skang ni mmg asek nak merangkak ngan bejalan je la kerjanya.. nasib baik tadi aleeya da ngantuk.. last2 tido.. aman sikit.. aishah pulak skang ni.. boleh la jugak dok diam.. cuma bila da separuh citer tu.. mula la nak duduk abah la.. nak itu la.. nak ini la.. tapi masih terkawal la jugak.. bekalan makanan n minuman mmg kena cukup.. bagi ghalit sikit..

next citer..?? maybe Rango..! daniell mmg mintak tgk tu.. sbb asek tgk preview die je skang ni.. heeEeee....



IMG_2074

puas ati la tu.. siap nak begambar lagi.. skang ni selalu je ckp.. "klu saturday or sunday.. kita pegi cinema yer"

IMG_2070

yg ni muka tahan sejuk.. malas nak pakai jaket.. sbb kat dlm tu panas.. tgl jaket kat keta.. mentang2 ari ni cerah sikit..



IMG_2088

pastu g makan KFC.. ingat nak makan subway je.. daniell nak KFC pulak..

IMG_2085

ni daniell yg amik gambor.. buleh la..aku edit sikit..

IMG_2081

my hensem boy..



IMG_2091

3 comments:

fabulousmummy said...

walaupun akak (akak ke??) tak sedap tapi red velvet tu nampak sungguh yummy. best nya kalau m'sia bagi ticket rm1 untuk citer lama..byk citer tak tgk lagi ni....

RuHiL said...

ahaha.. akak kot.. taun ni umur 31.. ish.. 30 an nih.. tape next time klu jadik yg sedap.. baru wat liputan sikit.. ahaks.. itu la kan.. klau la mesia wat RM1 tuk citer lama.. mmg best.! mmg target budak2.. for sure mak budak kena pegi kan..

fabulousmummy said...

oke tak akak, adik..hehe..ida dah 32 tahun ni...wuuuwuuu...seronok eh keje jalan2 je...hehe rezeki Allah bagi kan...happy for you..