Wednesday, 26 January 2011

Drooling sEnSorg Harta DUniA


Aku ni bukan tgh tade keje.. tapi nak terapi minda sket.. kui3x.. lama da tak wat keje gini.. ape nye keje aku tu.. ni ha..


Mulberry-Bayswater-Leather-Bag-3
Mulberry Bayswater







dan lagi...


louis-vuitton-monogram-handbag-vernis-alma-large-bag-97c5b
LV Alma Monogram







dan jugak...


Leona-Lewis-pauls-b-bag4
Paul's Boutique



dok merayap kat alam maya ni.. kira window soping la.. da agak puas ati baru tutup web tu.. berangan je la.. yg 2 color meghah atas tu mmg tak mampu la kot.. mahal sangat.. ratus2 pound.. tp klu aku dapat beli yg fake dgn harga murah.. aku amik je.. bley wat tukar2 kan.. ahahaha.. maybe ramai yg kata.. jgn la beli fake.. cumanya dengan aku yg tak berduit ni kalau aku beli yg ori pon mau org kata fake jugak... ahahaha.. yg putih tu plak arga die ok la sket.. tp bnyk ag benda keperluan yg nak bwk balik mesia yg aku nak beli ni..  best nye la kan kalau kaya.. tipu la kalau kata aku ni tak suka shoping.. suka sangat.. tapi kalau da tgh tade income ni nak soping camna kan.. window soping je la.. itu yg kadang2 kena gak kaya.. tp aku dok pikir


How to be RICH n HAPPY


ahahaha.. mmg entry berangan btol kali ni.. sbb ada masanya duit tu bley bawak kegembiraan n kepuasan.. iye la.. klu tade duit langsung.. contohnya, camna nak beli2 kain.. beli alat jahit.. nak menjahit.. terbantut hobby.. hobby tu kan satu kepuasan.. tak yah citer la benda keperluan tu.. yg tu insyaAllah cukup.. ini cerita napsu napsi... ahahaha.. lagha tu entry aku kali ni.. hmmm.. ni terhasil dari seorang suri umah yg tade income.. tp bernapsu macam2 la ni.. huahuahua.. hish..! jangan la kutuk aku.. nak kutuk pon jgn bg aku tau dah le.. tak baik kan.. aku ni manusia biasa je.... tau boring.. asek dok umah wat rutin harian.. layan anak2.. tingin gak nak melagha2 n menggembirakan hati sendirik.. dulu masa kerja cleaner panjang gak langkah aku nak membeli belah.. sbb ada duit sendirik.. skang ni bergantung duit hubby.. sendiri mau ingat la.. ehehe..


berbalik citer henbeg diatas.. ntah nape aku suka patern2 gitu.. cam kemas je.. bukan sbb jenama.. tp sbb itu  yg aku ternampak org pakai n terjumpa kat web yg menarik perhatian aku.. satu ag sbb aku suka color merah.. yg paul's boutique tu tade merah.. putih tu pon nmpak cantik.. hmm ketinggalan betul aku bab2 gini sebenarnya.. ahahaha.. itu la dulu untuk ari ni..



8 comments:

Asma said...

wahh wahh..syoknye berangan, kite pon sama jek..suka tengok web debenham n house of fraser..berangan kot2 ada sale bulehla beli, dpt rembat dkny pon jadi r..berkenanla mulberry tu..kalo dapat se best gok kan..hehehe

Idayu said...

xpe berangan percuma, bukan kena bayo pon. tp kat sna mmg sgt2 best utk shopping kan? bnyk benda bole beli n murah...akk pulak pantang tgk pinggan mangkuk n brg2 umh he3

kalu kat sni, mainly kereta jek la yg best:( tak pon brg2 elektrik nya yg canggih mangih..suma tuh sesuai utk org laki2 jek..

anon suria said...

yang putih tu elegant nyer....bg link eh. boleh jamu mata dulu..kot ok..boleh rembat.

to asma said...

ni blom abis berangan ag ni.. sblm tido td bukak jugak debenhem n house of frazer tu.. cuci mata..

to idayu said...

pinggan mangkuk ngan barang umah tu mmg alergik jugak tu.. mcm2 nak.. cume tahan2 je.. sbb rasa sume menda nak grab..

kitaorg ni kereta tu mmg da lama berangan.. kejap nak merc.. kejap nak bmw.. skang nak estima plak.. tp macam kelam je ni.. tatau la kot dtg rezeki bergolek.. volvo ijau tu jugak la jd idaman kalbu.. huhu

to anon suria said...

su saya da bg link kat pesbuk.. pegi la cuci mata.. su bley grab je terus tu.. ehehe

MissB said...

Alma merah itu adalah idaman kalbu..tak tau bila mampu nak beli...berangan je la dulu huhu

to MissB said...

itu yg meleleh ni.. ahaks..!