Monday, 11 April 2011

Sunset at Royd Moor


sunsettrac

sunset7

sunset4


Petang semalam lepas je balik usrah helwa kat rumah adda.. hubby cepat2 ajak g photo shoot outing.. tak jauh katanya.. aku yg tgh kekenyangan.. adda masak laksa johor.. 2 mangkuk aku tala.. kuih2 potluck ag.. siap ditapaukan laksa plak tu.. plan cam nak baring2 je balik tu.. tp org ajak g jalan.. laju je la lompat dalam keta.. siap aishah tanya.. kenapa ummy pakai baju sembahyang..? korang nnt tgk ek.. baju apa yg aku pakai sampai dikatakan baju sembahyang.. uhuhuw..


selama ni kalau outing2 sunset ni hubby pegi ngan geng bapak2 je.. ni da ramai yg balik mesia.. terutama sifu si Fadly tu.. pastu ada yg g jalan bagai.. jdnya aku ngan anak2 la jd peneman.. bley gak aku jd model.. ahahaha.. ai suka tu..!

da ujung2 kehidupan di UK ni kena la guna sebaik mungkin untuk menikmati segala keindahan yg ada.. kang da balik entah bila la nak sampai sini lagi.. tempat ni pon tak jauh dari umah.. hala nak ke manchester tu.. dlm 1/2 jam la.. skang ni pon stok bejalan n explore tempat dekat2 je la.. budget da tade nak pegi yg jauh2.. uhuhuw..

*click2 for zoom out



sunset1

sunset

puas aku beposing di bawah matahari terbenam tu.. tu pon kena cpt2.. moment tu sekejap je.. pastu  bila da tenggelam mataharinya.. dah tak dpt cahaya kuning2 tu..


wind8

haa.. ni la baju aku pakai ptg semalam yg dikata dek aishah baju sembahyang.. ahahaha.. nampak sangat aku jarang pakai yg ala2 skirt or kain or baju kurung kat UK ni.. time raya2 je la.. tak pon klu ada doa selamat n usrah je ler.. tp lebih banyak pakai seluar je la.. tu yg dikatanya baju sembahyang tu kot.. ni pon sbb skirt tu baru rembat kat carboot smlm..  sepound jerk.. brand monsoon.. tu yg pakai tu.. klu tak aku mana ada skirt.. heeEeeee....

amik hala kat wind mill tu plak.. bila tak ngadap matahari baru la nampak jelas muka aku..

me

me2



wind5

time to go back da nak gelap da ni..

3 comments:

fabulousmommy said...

cantik sungguh gambar2 ni ruhil! likeeeee!

to fabulousmommy said...

time kaseh.. ;)

en_me said...

chanteknyer sunset tewww.. uhuhu, salamm