Monday, 28 July 2008

ooh my lovely camera

Skali ag about my camera.. kaput plak kali nih.. skrin die rosak.. putih je.. nak amik gambor tak tau gambor tu ok ke tak.. tak leh nak agak la.. camera nih takde plak menda yg pakai intai tuh.. klau tak ok ag.. smlam masa bbq pun kitaorg nain snap je sesedap rasa.. banyak gak la yang ok.. cume.. kalau nak meng hupdate food blog tu yg problem sket.. tak leh nak tukar setting macro ag dah.. hmm.. kalau lah aku ada gaji ag.. mmg aku rembat camera lain.. takpe la.. kot ter sepak duit memana aku beli la.. waaa.. macam mana nak kate yek.. camera tu salah satu benda penting dalam hidup aku.. hdah la important tool tuk ber blog nih.. huhu.. sabar je lah........

5 comments:

Ajzie said...

hihihi betul betul kak azi tersgt ler tersetuju nya.. camera adalah benda yg terpaling penting utk terblogging..hihihihi...


p.s
ada rejeki lebih rembat ajeeeeee slr.. Ruhil ambil gambar pun cantik cantik belaka..salah satu tarikan kak azi selalu kemari...

ummyAD/RuHiL said...

>> ajzie - mudah2an.. murah rezeki..! tapi tu lah.. yang nyatanya skang nih mmg tgh kering.. al maklum la.. dah takde gaji nih.. hihi..

CiNNaboN+CoFFeE Junkie said...

Nyet nyet! Dah sampai Sheffield yea?!

-bobot-

ummyAD/RuHiL said...

>> bobot - uitt!!.. lama tak dgr citer kau.. eheh aku sampai sheffield pon sbb ngikut asben aku nih.. tapi syok.. sbb aku cuti..!

CiNNaboN+CoFFeE Junkie said...

mmg lame x dengar cerita... bile nye nak bercerita :P

nanti balik malaysia halo aku yek.. kita pi minam-minam!