Monday, 28 July 2008

28 July.....

Ahmad Daniell Burpday's

Dah genap 3 tahun anak bujang ummy nih.. ermm.. besar dah anak ummy.. tapi makin manja je ummy tgk.. kadang2 bila dah sume tido ummy asyik dok terpikir kan anak2 ummy nih.. bukan ape.. cam skang nih.. abang daniell slalu kena marah ngan ummy.. kadang tuh silap abang bukan besar pun.. tapi ummy slalu je tak sabar.. I'm sorry sayang.. tapi niat ummy satu je.. ummy nak anak2 ummy jadi insan yg berguna.. anak yang soleh.. dapat menghadapi hidup kat dunia serba mencabar nih.. n bawak bekal tuk akhirat skali.. apa pun ummy nak yang terbaik untuk abang daniell n adik... ummy tau.. abang daniell, sejak2 dok uk nih.. mesti boring sesangat.. takde lagi mak lila, ibu, ayip (bes pren, tidur sebantal ari2 kat taska), kak echa (yang peluk abang ari2 kat taska), heikal, ipin, umar, afi n kawan2 lain.. hari2 abang dok umah.. ummy pun slalu sibuk ngan keja umah yang never ending tuh.. layan adik.. menge tenet lah.. huhu.. (skang mmg dah tak leh ngadap pc kalau dia dok bawah.. mesti aku kena suruh g bawah jugak..) takpe sayang.. ummy try my best tuk make you happy.. tapi kadang2 please give me time.. my own sweet time.. ahaha.. aku pun kadang2 tensen gak dok teperap kat umah.. ehehe... btw.. abang daniell n aishah damiea.. kita try da best tuk buat setiap detik itu berkualiti.. muacks... sayang Ahmad Daniell..


IMG_10021

1

90

cats

3

24

8

5

6

7

80

78

45

3 comments:

Zakiyah said...

happy belated birthday to daniell. dah besau dahh..kalau tak anak saya nama daniel jugak.hihihi...

Ummi Haziq-Fayyadh-Faheem said...

comel la gambar danniel masa 3 hari tu...mesti kena jemur sbb jaundice tu...

ummyAD/RuHiL said...

>> zakiyah - tu la dah besau daniell.. makin banyak akal die.. macam2... tu yg naik geram..


>> ummi haziq-fayyadh-faheem - ahaha.. kena jemur kat tepi tangga kolej perdana blok U8.. kejap je pon.. gambor je lebih.. hihi..