Sunday, 3 August 2008

Tinsley BBQ Again..!

27 July 2008

Ahad lepas geng tinsley wat bbq ag.. kali ni kat Hope Valley plak.. cun giler tempat nih.. cuaca ari tu pun best.. tak la panas sangat.. angin sepoi2 bahasa la kiranya.. sedap asngat nak bersantai sambil makan2.. kali ni kami wat bbq kambing n chicken wing.. wuyoo sedap tau..! n paling besh kak pah bawak pebret aku.. satay 'tongkeng' ayam.. bila dibakar.. makin sedap rasa die.. aku tau ramai orang tak makan benda ni.. tapi sapa yang suke.. tau la nikmatnye camne.. ahaha.. gambornye.. tak sempat nak amik.. dah abis kena makan dek penggemar2nya.. antara shot yang dapat diamik guna 4 camera nih.. 1 camera aku yang rosak skrin tuh.. main amik je.. 2 camera zakiyah.. 3 camera k nita.. 4 camera kpah.. eheh.. walaupun camera rosak tapi dapat banyak gambor dari kengkawan nih.. timer kaseh bebanyak..! muacks.. sayang korang..

2

inilah keindahan ciptaan Ilahi...

3

6

merenung jauh.. layan beb..

7

aksi danish n yaya.. pandai danish pujuk yaya ye..

4

time makan2.. tgk la.. bukan main berselera aishah.. jenuh tuh nak geget ayam ngan gigi 3 batang..

5

layan...

44

8

cantek kan.. hijau je..

89

ladybower dam

99

45

9

anak sapa la tu.. macam kena tinggal dalam semak.. tapi, kelas tu..! letak dalam pushchair lawa..! ehehe.. cian anak ummy dah kepenatan.. sampai tetido2 dah..

1

4 comments:

Zakiyah said...

woh..dalam takde2 kamera tu byk rupenye kamera dia.ok le tu.lg byk gamba dpd time kamera ok dulu..agak2 je tu..hihihihi..
psst..da beli kamera bawuuu keee..??kalo dah boley ler skodeng. ;)

Mimi said...

sakan korg bbq eh :D ... baper lama ko stay sana ruhil? 3 yrs++ la kan.. hehe...

btw.. mmg dh time kene beli camera baru kot? ;)

umrah bt mahmud said...

Ruhil nampaknya makin berisi...baru berapa bulan kat sana...agaknya lepas masak ..makan..Akak doakan moga sihat....kak um.

RuHiL said...

zakiyah - tu ah.. banyak plak gambar nye..


mimi - sodap tau bbq..! lama ag aku kat sini.. 2011 baru balik


umrah - tu la kak.. asyik masak.. makan.. takde keje lain.. paling kuat pun g kedai je..