Friday, 21 May 2010

Skipsea

shooter

kolza


spring/summer telah tiba.. bermula la episode pengeluaran diri dari persembunyian.. ahaha.. kali ni geng tinsley pegi camping lagi kat Skipsea, Hull.. dan lagi, aku sekeluarga pon baru baik demam chicken pox.. juragan je yg tak kena.. ayah su yg datang dari mesia pon terbabit.. dalam erti kata lain baru telepas dari kuarantin.. eheh.. klu ikut ni la kot camping last yg ramai ahli.. taun ni je ramai yg nak balik mesia.. yg pasti nya family kak azu di ikuti ngan family kak pah dan seterusnya.. kita tunggu... sebut pasal camping ni mmg best.. bila semua family berkumpul.. jalan2.. sembang2.. mmg akan merinduinya bila balik mesia nnt..

day1
bermula ari pertama sampai dlm kul 12 tghari.. siap2 pasang khemah n makan2 potluck..settle apa yg patut.. ptg tu aktibiti indoor bg kaum ibu2 n anak2.. swimming.. bapak2 pegi photo shoot.. yg buat aku sangat jeles.. tak habaq nak g amik gambar kat munga kuning tu.. klau tak kensel g swimming.. lagipon cuaca ptg tu cerah.. n langit membiru.. huhu..


day2
pagi2 after bekfast.. kami g carboot yg terdekat.. ptg tu menunaikan hajat nak berphoto shoot kat munga kuning.. tak pat nak berphoto shoot sakan sbb cuaca agak kelam.. sejuk woo.. n bebudak pon dah letih main sepanjang hari.. tinggal daniell je yg masih tegak nak begambor..


day3
selesai check out.. kitaorg singgah Bridlington.. ondaway balik tinsley.. g main n menghabiskan token kat theme park tu.. ingat nak merasa naik kapal lanun.. tp air surut.. so tak kesampaian la.. cuaca nmpk mcm panas terik.. tp masih sejuk berangin..

2 comments:

schoepentoeter said...

uik.. bunyi mcm dekat dah nak balik :) diam tak diam dah dkat 5thun aku terperangkap kat Miri.. Korang dah berap lama kat sana sis?
btw, cantik2 pict.. ;)

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

dear sis, first time fifiey ziarah laman blog sis:)) wahh, rasa nak join sis jugak!!! anyway, nice pics u got there!!! thunbs up..send my regards to ur lil fams there:))