Friday, 5 March 2010

snow time 210210

foot print
go for it
i can do it


cerita yg dah tertangguh.. possing snow untuk kali kedua in uk.. masa 1st snow in this winter hari tu aku tak dapat nak jejak kaki pon.. sbb time tu tgh pantang.. alhamdulillah, bila turun snow dikala semua org mengharap spring is coming.. aku berjaya gak main.. bukan main pon.. posing je lebih.. untuk kenangan dimasa akan datang.. Aleeya yg baru 2 bulan lebih ni aku angkut jugak lah.. sbb lepas snow turun dengan lebatnya tu.. matahari pon menunjukkan muka.. n da actuall feeling not to cold.. sedap2 untuk chill outsite..




family

8 comments:

Idayu said...

waa...aleeya baring ats snow ker? ganas tuhh

schoepentoeter said...

makin meriah aku tengok hampa... tak sabaq pulak nak tunggu hampa baik.. blih lepak sembang panjang.. :-)

RuHiL said...

kak ayu: aleeya yg ganas ke.. ummy nye yg ganas.. huhu

RuHiL said...

shoepentoeter : aha bob.. aku meriah tang mana tu..? askar aku makin ramai yer..? ehehehe.. itu la.. aku pon tingin nak tgk pengantin baru nih.. aku doakan.. by aku balik nnt ko da ada sorang baby.. ke dua skali.. kembar..! hihi..

Ajzie said...

Ruhil
gambar2 mu memang memikat mata hatiku..

日月神教-任我行 said...
This comment has been removed by a blog administrator.
ummu said...

Subhanallah..

seninya sungguh indah..
suka tengok gambar jejak2 yang ditinggalkan tu...

Nabilah Anafi said...

eee, bestnya. malaysia ni panas. tidor pun peluh2.