Thursday, 30 July 2009

Wales

sama tapi bukan
_MG_3662c_d_
tepian pantai

cerita bulan July ari tu.. geng Tinsley pegi camping kat mawr Wales.. 3hari 2 malam.. alkisahnya macam tak puas jalan g sana.. pegi ari jumaat.. sampai tghari.. sambut besday sesapa yg lahir bulan July n wat bbq.. mlm tu kul 12 mlm geng bapa2 ni gerak g mancing.. tatau la mana derang pegi.. gambar pemandangan yg lawa2 tu la tmpat derang mancing la tu.. balik dah dekat kul 9 pagi kot.. seb baik hasil tangkapan agak meriah.. ada ketam.. ikan yu n kepah fresh.. tp aku teringin nak makan kepah tu ag.. seb baik abg hadi kutip.. huhu.. then, sian plak kat derang yg mengantuk, tak tido semalaman tu.. so lepak2 kat camp site.. dah ptg tu baru g jalan ke Llundudno.. dah petang sangat.. banyak yg da nak tutup.. hari pon nak hujan...

kisah malam kedua tu.. hujan agak lebat.. balik jalan tu aku lelap sekejap bersama anak2.. bangun dlm kul 10 mlm.. dengar kak azu, abg suzaili, kak suz, fadly, harris, adik n kakak k suz juga my hubby dok bercerita cerita2 mistik.. aishah kecik pon join jugak.. ehehe.. syok gak.. dok bwh khemah yg disimbah air hujan.. i will miss this scenario someday.. huhu.. mlm tu tido dlm keadaan kat luar khemah yg ribut.. seram gak kot khemah tercabut.. syukur semuanya ok..

esok tu, pagi ahad.. sibuk2 sedia kan sarapan n bekal makan tgh ari.. yg lelaki plak dok kemas khemah.. sbb kena check out kul 10.. ondaway blk sheffield singgah kat outlet cheshire oak outlet.. n berhenti kat perhentian mana ntah tuk makan tgh ari.. pastu balik sheffield.. huhu.. nak pegi lagi..!









2 comments:

schoepentoeter said...

patut la pict mantap2 sekarang... 450D rupanya.. :)

RuHiL said...

bob.. tu kembar tak seiras die la.. 450D aku, yg shoot gambar tu.. yg aku punya.. wups..! (buk punye.. sbb die yg beli.. tp kira hak bersama la kan..) kitaorg punya, lens wide angle tu sigma je.. tu lens mahal, canon.. huhu..