Monday, 10 August 2009

bakar satay @ Grave Park

Daniell

2beradik

baru ada mood nak citer pasal kitaorg bakar satay ari tu.. dalam 2 minggu lepas gak klau tak silap.. wat kat Graves park.. happening..! segala persiapan cucuk satay da dilaksanakan sehari sebelum kejadian kat umah kak pah & bro zahuri.. pon meriah.. banyak satay tahun ni.. dekat 2000 cucuk kot.. hahaha.. tak cukup arang nak bakar.. sambil bakar2 n makan2 tu ada plak aktibiti tuk seisi family.. k suz yg incharge.. syiok..! memula tuk kanak2.. pastu main teka2 seisi keluarga.. n paling kelakar jugak sporting.. untuk pasangan suami isteri.. si suami ni kena la tulih segala data diri dalam borang yg disediakan.. rahsia tu.. isteri takleh tau.. then tiba masa isteri kena la sebut setiap kategori yg ditulih tu.. tepat ke tak.. kira sejauh mana la kenal suami nih.. kalau salah.. suami kena denda dressing like a girl.. tu yg ada sampai pakai sunglases ngan handbag tuh.. hihi.. seb baik para suami ni sporting.. ada yg tak done amik pics.. penat gelak.. ehehe..

anak pon tak kurang hepinye.. dapat pencil color ag..! hmm.. pendek kata best lah..! ok.. sekian dulu..






1 comment:

blogresipi said...

salam singgah dari blogresipi. :)