Saturday, 16 August 2008

Housewarming & Daniell's burpday

10 August 2008

7

44


Julung2 kalinya kami wat makan2kat umah sendiri.. dan yang penting masak sendiri.. ini kena special thanx to kak Pah.. dia la pemberi semangat kat aku untuk menjayakan nya.. kot ikut aku yang malas n tak berapa confident ni.. nak tempah je.. ekeke.. tapi lupa nak amik gambar dish nye.. excited sangat kot.. ahaha.. menu ari tu nasi ayam.. berkat kegigihan asben aku memasak.. berjaya gak sume2 disediakan..

Daniell tahun ni pun dah tau erti potong kek.. beriya die dok dpn kek tu.. sebelom2 ni.. die tak paham pon ag.. sejak datang sini la yang die cam suke sangat kek birthday.. thanx to kak Rozie.. yang tulung wat kan kek special tuk daniell.. terima kasih jugak pada sume yang datang..


2753590210_f726a51bdf_o

inilah gambar kek besday nye.. aku ngecek kat tuan yg buat nun.. time kaseh bebanyak kak rozie.. eheh

No comments: