Tuesday, 27 October 2009

Autumn Series - 6 weeks to go

1
_MG_5499
buk+ruh=ADS

lepas gak hajat ku nak ber photo shoot time autumn nih.. ahad lepas g thaipanna beli barang2 dapur sket.. kitaorg terus g Norfolk Park.. masa kuar umah tu mmg cerah.. hati ku pun berbunga2 riang la.. tp hujan jugak time ondaway tu.. seb baik masa sampai park tu.. hujan da berenti.. park tu da la luas.. kitaorg pun dok keliling la park tu nak cari lorong yg kak ann n rusdi amik gambar ari tu.. aku termengidam nak amik gambar nih sbb tgk pics kak ann n rusdi yg sangat cantik.. tak ble lepas moment nih..! kalau taun depan da lain dah.. time tu da berlima.. ehehe..

cuma nya aku still tak puas hati sebab.. payah betul nak snap pics anak2 ku ini.. derang sibuk nak main guling2 je.. seronok sangat dok baling daun tuh.. apa lagi.. ummy la yg dok posing.. ehehe.. takpe.. this week ada warna warni muslimah kat dewan park tu.. kalau ada rezeki ble berposing ag.. ahaha..

btw.. pics yg banyak2 ni my hubby la yg dok snap.. aku pegang camera kejap je.. hihi.. sebab aku pon nak main daun.. nak wat martenity pose la katakan.. wahaha..


10 comments:

g_mulan said...

salam, k.ruhil...ingat tak kite jumpe masa check up kat klinik 2 thn lepas...wah...dah nak dapat baby lagi yea. semoga semuanya selamat.;)

ummu masyita said...

assalamualaikum,Salam perkenalan,
Subhanallah,cantiknya..TQ atas sharing pengalaman di sana

Ajzie said...

cantikkkkkkkkkkkkkk nyaaaa i jelesss you..

RuHiL said...

to g_mulan ; ingat.. rozi ek.. tu la.. rasa baru je kan..

to ummu masyita : w'salam.. terharu rasanya sudi singgah ke sini.. salam perkenalan juga.. :)

to ajzie : tak pe kak.. autumn taun depan.. akak jalan2 la sini.. :)

ainoriza said...

ruhil.. bokeh abislah gambar.. ni rasa cam nk beli canon (duitnya enggak ada..:-p )
weih due bile?

RuHiL said...

to ainor : tayah beli canon.. suh hilmi beli lens je.. hihi.. ko pakai sony kan..

aku due dlm 11 dec.. mmg pantang berbungkus la gamak nye.. huhu..

shuweetilicious said...

salam.hi ruhil...i dah lma jugak jadi silent reader u nh...i do admirer ngan all your pics...so cantik sangat...i sronok baca blog u ni...ngan keletah anak2..ngan resipe yang sedap tu..hehehe..hope leh jadi kawan...btw, i did follow your friends blog too...one of them shopaholic series..hari tu die suruh email my email address to her..sebab blog dia dah private..if u have her email add can i ask your permission to have it..thanks again...keep in touch..take care

FdausAmad said...

Salam,

Gua nak ajak lu dtg lepak blog gua. Rilek rilek.

selambe.

inabu said...

salam ruhil, kenal inabu lg ke tak?td nabu tgk facebook, pastu teringat kat ruhil, tgk profile ruhil, pastu ternampak la llink ruhil, terus la ke sini...comel2nya anak ruhil...ruhil tolong bg email, sbb nabu nak invite ruhil ke blog nabu....email nabu : inabu2202@gmail.com

日月神教-任我行 said...
This comment has been removed by a blog administrator.