Tuesday, 30 June 2009

Lepas Mandi

sayang adik
geli la
kesejukan

ari ni dok punya leka pas masak.. mandi kan budak berdua ni.. siap snap gambar tu.. rupanya dah kul 12.10pm..! waaaa..! derang tak makan ag tu.. kang lapor plak daniell kat school.. siap pakai2 baju, turun bawah makan nasik dulu.. bese la pebret anak2 aku ni nasik kicap.. ari ni ummy goreng ayam celup tepung.. sedap sket.. banyak plak tu makan.. siap betambah tu..! takpe la nak.. teacher tutup pintu lambat kot.. ehehe.. apa lagi naik keta la antar daniell g school.. cam rally..! sampai sana teacher nak tutup gate dah.. sowi..! teacher tu gelak je.. siap cakap not to worry..! maklum la skolah main2 kan.. layan je la pic kitaorg ni yek..

(
sbnrnya aku tgh risau nih.. pos gambar kat atuk nenek.. dalam 200 keping lebih kot.. gambar budak2 ni.. kira yg 6 bulan dulu nye la kan.. dah dekat 2 minggu tak sampai2.. dulu penah poskan seminggu je.. huhu.. sian nenek n atuk asik tgu posmen je ari2.. takut je sangkut kat mana2.. takkan gambar pon ada orang nak amik.. lain la kalau pos benda branded tu.. logik la sangkut.. ada yang amik kot.. org citer la.. harap2 la esok sampai..)




2 comments:

~ yus ~ said...

ruhil!! hepi belated birthday. Baru dpt nak wish..sorry. Dekat2 lak tarikh birthday tuh dgn cik abang kita. Dia 29 june hari tu...

Apa pun moga happy selalu.

schoepentoeter said...

doa laa... Insyallah sampai..
tak pun ko ajar atoknya pakai broadband.. hehehe

sis, ada bad news... ko ingat member kita, Abrar.. dia sefamily kemalangan last Friday. both suami isteri selamat. but, anak depa Tuhan lagi sayang.. ;(