Tuesday, 3 February 2009

Snow lagi..!

smlm snow yg agak lebat turun... kali nih gambor tak banyak..! sebab tukang amik gambor nak main snow gak ngan anak2.. snap sikit2.. pastu sibuk wat snow man and main snow ball ngan Daniell.. Aishah cam biasa ler.. survey tapak.. dok ronda padang..

13

11

14

12

5

asma n the eldest son..

4

musip bes pren daniell kat skolah.. hepi balik skolah dpt main snow..!


5 comments:

~ yus ~ said...

a'aa lah nampak lebat sikit. Smlm tgk suhu Sheffield -4 darjah celcius. Memang rasa mesti Sheffield snow nih....Enjoy the moment Ruhil..

~ yus ~ said...

Ruhil, amik award kat blog akak ehh..hihi

Ajzie said...

wahhhhh mcm menarik.. 2006 saya jalan ke Sheffield ke rumah yus.. snow ciput betul. Gambar2 awak ini buat saya betul2 rindu musim winter di Germanyyyyyyyyy...

RuHiL said...

>> kak yus - tu arr.. ni pon tak cair ag ni.. kata nye ada ag weekend ni.. hehehe

>> kak ajzie - ehehehe.. tu kena main puas2.. da balik nnt sure rindu keadaan yg sejuk beku ni.. skang ni mmg la rasa nak balik je, nak panas mesia tu.. huhu

日月神教-任我行 said...
This comment has been removed by a blog administrator.