Monday, 23 February 2009

PINDAH....!!!?

aku da nak move from 81 Raby Street to 57 Ferrars Road.. still in tinsley ag.. saje nak cari umah yg selesa sket.. 3 bedrooms.. 3 ruang bawah tu.. n of course yg boleh bukak pintu depan n belakang.. huhu... sian aku tau.. dah bebulan dah dok usung Phil & Ted ngan aishah skali kat tangga dapur tu.. askit pinggang aku tau.. tiap2 ari plak tu, time nak antar n amik daniell g skolah.. sebab selalu nye cendot aku tu tido dlm stroller tu.. malas nak kejut.. kalau pintu depan tu ok aku main sorong je selalunye.. ermmmph... landlord aku ni baik.. tp ntah bile la nak baiki pintu depan tu.. ececeh.. tu salah satu alasan aku sebenarnya.. so.. maybe start next week aku pon ter paksa senyap kejap.. tunggu tenet ada kat umah tu.. harap nye.. dengan mood baru n akan jadi rajin sket...wahahaha.. segala award n tag akan ku jawap nnt.. sebab skang ni tgh nak kemas n packing barang.. ari tu sibuk dok surbey umah.. so... i'll be back...!

6 comments:

Idayu said...

selamt mengemas n pndh umh br!!!

anon suria said...

slamat berpindah............!!!hu hu..penatnya. kami sudah rasa...

suzieshah said...

dh selamat pindah pun.. Alhamdulillah... wah seronotla dpt umah yg lebih selesa lg... hehehehhe

Sheikh & Family said...

byk la shopping perabut lg la pas nie yea?.. hehe.. amikla gmbr.. umah kat sna lawa2 kn?..

mummYaeesh said...

pheww..sure penat gile!woohoo..

ieyja said...

kak..bole bg email akak x? Saya byk benda nk sembang dgn akak. ni email ieyja: ieyjacarlis@yahoo.com
see yaa...daaa..