Sunday, 8 May 2011

Evening in Southport

Evening in Southport


Peluang menikmati sunset ditepian pantai bukan la selalu.. jadi masa bercuti hari tu.. lepas bawak budak2 main kat park area aparment tu.. kami berjalan ke pantai.. sambung main sand pulak.. bila da ptg2, matahari nak terbenam tu mmg dah tade org sangat.. nampak la pantai yg sangat lengang dan tenang.. sejuk pon iya jugak.. 


mmg suka sangat la budak2 ni nak main sand.. tak kira hari nak gelap.. itu pon sibuk tanya mana bucket ngan spade.. uhuhuw.. ummy tak ingat nak bawak.. ada ati lagi nak buat sand castle tu.. 

walaupon sejuk berangin.. setiap moment tetap perlu diabadikan.. photoshoot tetap diteruskan..
sunset
ketenangan amat dirasai... cahaya jingga menyelubungi bumi..

motherhood
motherhood series... 

sunset
mentari kian menghilang.. 

motherhood2
kedinginan senja yg kian terasa.. jari jemari kecil yg memerlukan kehangatan tangan si ibu..

motherhood3
dakapan ibu yg memberi ketenangan...

sibling
cahaya kegembiraan tetap dirasai... walau cahaya mentari kian menghilangkan diri... 

transporter
tetap berkhidmat walau apa pun jua.. pasir nan halus tetap diharungi.. walau tenggelam.. mengalah tak mungkin...

hajat dihati tu nak tunggu sampai matahari terbenam betul2.. tapi tak kesampaian.. bila aku tgk aleeya naik menggigil sejuk.. dah la pakai jaket nipis je.. ajak daniell ngan aishah balik.. tak mo pulak.. aku tinggal la 3 beranak tu.. aku balik dulu ke apartment..

6 comments:

missKinahwimpy said...

HAPPY MOTHER"S DAY! hehehe..walopun kazen...kak ruhil still a MOM rite? hehehe....love u <3

Faizal Fredley said...

wah best nya....teringin nak gi sana

RuHiL said...

@missKinahwimpy
time kasih.. ingat kat k.ruhil ni.. ahaks

RuHiL said...

@Faizal Fredley
InsyaAllah ada rezeki sampai la tu nnt.. tak pon rajin2 tgk tiket murah airasia ke.. mana tau ada rezeki.. eheh..

shuweet said...

i envy all the photos....sangat cantik2....good job

RuHiL said...

tenQ shuweet.. thanks for coming jugak.. ;)