Sunday, 31 May 2009

Europe - 27 Apr - Antwerpen - Brussels - Day 3

IMG_9178_79_80

IMG_9425_5

IMG_9305

Perjalanan ari ni di teruskan.. sama cam smlm.. bangun pagi je, ujan masih renyai2.. tapi macam nak berenti.. tapi harapan masih tinggi untuk hari esok yg lebih cerah sepanjang hari.. so kitaorg jenjalan ke Antwerpen n Brussels.. kat Antwerpen kejap je.. pas pusing2 amik gambar g Brussels.. masa tu hari dah cerah.. tapi dah petang pon, da kul 4.. lama dalam kete je.. sbb dari satu tempat ke satu tempat tu dlm sejam lbh gak.. cover kat Atomium tapi tak masuk pun.. kitaorg masuk kat Mini Europe je.. mlm tu plak, geng bapak2 je yg jenjalan kat bandar Brussels.. Ibu2 n anak2 dah melepek kepenatan dalam kete.. huhu.. sampai apartment dekat kul 12 lebih gak.. terus tido sbb harapan yg menggunung untuk hari terakhir nak jalan kat Keukenhof.. moga mentari bersinar hari esok..






6 comments:

Ajzie said...

Gambar gambar mu buat daku jelessssss

Idayu said...

salam.pic no 1 tuh istana lama ker? cntik! brapa hr pgi jln nih? tak abis2 critanya, wat suspen jer hehehe

RuHiL said...

to kak Ajzie : ehehe.. tp kat mesia ag banyak gambar2 cantik bleh amik.. langit biru gitu.. huhu.. nak balik mesia..!

to kak Ayu : a ah istana ape ntah.. tak masuk pon.. amik gambar luar je.. jangan suspen.. ada 2 hari je ag jenjalan nye.. tgu ada mood nak update.. hihi

Sheikh & Family said...

ruhil... akak rasa mcm tgk majalah jer..

schoepentoeter said...

Ruhil, aku confius sat.. blog yg ketoombar tu dah off ka..?

btw, gambo2 hg sekarang best laa.. Cun2 semua....

RuHiL said...

to shoepentoeter - blog ketoombar tu tak off ag.. aku mmg on dua2 blog ni.. tu kira blog masak n resepi je.. tp bese la.. angin kus2 ibu mengandung ni.. takde mood nak buh n3 masak2.. ehehe.. tatau la bila mood tu nak dtg.. ekeke..