Monday, 3 November 2008

Kecik2 dah duduk atas pangku mat salleh..

jackie

Jackie ni sebenarnya salah sorang teacher kat skolah daniell.. tapi die dah retire last week.. tu amik gambar.. ag pon die teacher group daniell.. daniell pun suke sangat ngan die.. kira paling die trust la kat skolah tu.. dah berenti pulak Jackie nih.. huhu.. sian kat daniell baru nak serasi kat situ.. Jackie nih mmg sume budak suke.. baik sangat.. pandai amik ati bebudak.. ermmph.. tak leh nak cite pepanjang.. aishah da stat ngengek.. caw dulu..

1 comment:

WaWa said...

slm ruhil..walaupun kita ni sekampung tp mmg pyh nak jumpa kan..jumpa pun time blaja kat utm jer..ni terjumpa blk dlm blog plak..ingat lg ke kat akak???