Wednesday, 23 April 2008

Daniell dah kuat makan


Ini la anak abah yang dulunye punye la susah nk makan.. makan just bila dok kat taska je.. tapi bila dah dok UK ni.. syok plak.. siap pandai mintak makan tu.. sejuk2 lapar kot..

IMGP1356

luasnye mulut...!

1 comment:

mawiworld said...

Assalamualaikum orang sheffield.. Hope C hat2 jer.. ni aku Utz azam.. lenkali letak gambo bebanyak gi tau.. kitorang nak tengok.. aku dah promote ko nyer blog kat GB.. aku anto e-mail kat dia.. tak tau la dia pandai bukak ke tak.. dia baru jek blajo wat e-mail.. ko ndak ke email dia? ni ha heddysam@yahoo.com rerajin le email kat dia ek.. ta ta